Konferencija “Concrete Research Driving Profit and sustainability”, Jalandhar, Indija

Concrete Research Driving Profit and sustainability konferencija održava se svake dvije godine, osnovana od strane grupe akademika iz Velike Britanije i Indije kroz projekt UKIERI. Konferencija se fokusira na vezu između istraživanja, razvoja i iskorištavanja novih ideja, materijala i tehnika unutar betona i građevinskog područja. Naglasak ove konferencije o betonu je stavljen na istraživanje i razvoj u kslopu koje će se prikazati novi proizvodi, tehnike, postupci i primjena. Ovaj skup pruža nove prilike koje se temelji na kreativnom razmišljanju, tehničkom znanju, stručnosti i praktičnoj primjeni.   

U sklopu konferencije i rada “Life cycle assessment of energy efficient  recycled concrete sandwich facade panel” predstavljen je ECO-SANDWICH panel čijim pozitivnim reakcijama i zainteresiranoscu prisutnih na konferenciji ECO-SANDWICH panel je jos jednom dobio potvrdu kvalitete.

 Na samoj konferenciji sudjelovalo su predstavnici iz 24 zemalja predstavljajući svoja dostignuća u betonskoj industriji.

???????????????????????????????